“Eindelijk een platform dat 100% aan de kant van de ondernemer staat en de ondernemer niet ziet als een melkkoe maar juist helpt.”

Fundingteam, de beste weg om je bedrijf te financieren

Fundingteam is er voor jou, de ondernemer. De ondernemer steekt zijn nek uit. Voorziet in behoeften. Creëert 4 van de 5 banen in Nederland. Is de motor van onze economie. Heeft impact. De ondernemer is essentieel in een sociale samenleving. Dat wordt vaak vergeten.

Fundingteam wijst de weg naar de slimste wijze van financiering en ondersteunt de ondernemer bij elke stap met haar platform. Dat draagt bij aan jouw succes.

750+ geregistreerde gebruikers
Gemiddeld per campagne €110.000 (maximaal €5mio)
Gemiddeld 40 investeerders per crowdfunding
Gemiddeld investering €2.567 per investeerder

€25.800

funding opgehaald

Onze visie

Vanaf 2008 lenen banken aan steeds minder ondernemers (FD). Traditionele crowdfundingplatformen, grote investeerders en banken wijzen nu al tot 98% van de ondernemers af.

Dit ondanks ondernemers vaak uitstekende plannen hebben.

Alternatieve kredietverleners geven beperkte financieringen tegen hoge kosten. Maar ook zij wijzen tot 95% van de aanvragen af.

Het is onze visie dat deze negatieve trend zich voortzet. Er moet een oplossing komen. Fundingteam heeft die oplossing.

Direct starten

€54.600

funding opgehaald

Onze oplossing

De oplossing is het rechtstreeks lenen van meerdere particuliere investeerders. Maar hoe doe je dat en wat is hiervoor nodig?

Het Fundingteam platform is speciaal gebouwd voor ondernemers die open staan voor financiering door meerdere investeerders. Het platform biedt de ondernemer een alles-in-één oplossing om zelf bedrijfsleningen te creëren, te promoten, rechtstreeks te realiseren en te onderhouden. Alles van achter één online scherm tegen een scherp voordelig tarief.

Steeds meer ondernemers maken gebruik van de slimste weg om je plannen en groei te financieren.

Direct starten
53 dagen
62 nieuwe investeerders
Activeer Fundingteam en ga aan de slag

Je Fundingteam abonnement helpt je met het zelf bereiken, activeren en realiseren van werkkapitaal via meerdere investeerders. Gewoon doen.

Doelbedrag: €250.000

Onafhankelijk en vrij

Onze missie

Het is de missie van Fundingteam om zoveel mogelijk ondernemers te informeren over de nieuwe mogelijkheden om je bedrijf sneller te financieren.

Daarnaast ondersteunt Fundingteam met haar platform ondernemers om deze kansen efficiënter en eenvoudiger dan ooit te benutten, tegen het meest voordelige tarief.

Fundingteam is er voor de vrije moderne ondernemer die op zoek is naar rechtstreekse en onafhankelijke financiering.

Hoe het onmogelijke, mogelijk werd

Ons verhaal

Het verhaal achter Fundingteam is een bijzonder verhaal.

Het is het verhaal dat begint bij het grote financieringsprobleem dat levenslang je kans op groei en succes tegenwerkt. Het is het verhaal van een versoepeling van de wet, speciaal voor jou als ondernemer. Het is het verhaal van obstakels die jou in de weg staan. Maar het is ook het verhaal hoe deze obstakels overwonnen zijn en wat dit voor jouw groei en succes betekent.

Lees hieronder ons verhaal.

53 dagen
62 nieuwe investeerders
Activeer Fundingteam en ga aan de slag

Je Fundingteam abonnement helpt je met het zelf bereiken, activeren en realiseren van werkkapitaal via meerdere investeerders.

Doelbedrag: €175.000

Onafhankelijk en vrij

Versoepeling van de wetgeving

Het verhaal begint enkele jaren geleden.

Het Europees Parlement stelt vast dat onvoldoende financiering van de ondernemer, een negatieve invloed heeft op het ondernemen, de samenleving en de economie binnen de EU.

Het Europees Parlement besluit daarom dat de ondernemer zich rechtstreeks en onafhankelijk tot het publiek (de markt) mag wenden om geld te lenen. Een belangrijke vrijheid voor de ondernemer, voorheen was dit wettelijk verboden.

Ook Nederland versoepelt haar regel- en wetgeving.

Banken, crowdfundingplatformen en grote investeerders informeren de ondernemer niet over deze nieuwe belangrijke kans. Het is niet in hun belang.

Onze uitdaging

De versoepelde regel- en wetgeving opent ongekende kansen voor de ondernemer maar daar begint tegelijkertijd de uitdaging.

Om deze kans succesvol te benutten moet de ondernemer een ‘fundingteam’ vormen waarin verschillende disciplines en kennis zijn vertegenwoordigd zoals; Juridische kennis i.v.m. de leningsovereenkomsten, wetgevende kennis i.v.m. AFM, investor relations, design en content, copywriting, financiën, marketing & sales, administratie, fiscaal, ICT & IT.

Daar heeft de ondernemer geen tijd voor en het kost te veel.

In deze tijd van innovatie moet al deze kennis in één online platform komen. Een platform dat door de ondernemer eenvoudig te bedienen is tegen een scherp tarief. Dat is de uitdaging.

Om deze deur te openen voor ondernemers, is visie nodig.

€134.800

funding opgehaald

het platform dat werkt

Onze reis

In 2020 steken enkele ondernemers de koppen bij elkaar. Zij dragen het ondernemen een warm hart toe. Zij zien de kansen voor de ondernemer en het motiveert hen de uitdaging aan te gaan.

Zij schetsen in 2020 een online alles-in-één oplossing. In 2021 wordt de eerste online software voor het platform getest. De eerste gebruikers geven leningen uit en worden succesvol gefinancierd.

De ervaringen dragen in 2022 bij aan het verder ontwikkelen van het platform. De groep van ondernemers die zich zo financieren, groeit.

In 2023 staat de schaalbaarheid van het platform centraal zodat zo veel mogelijk ondernemers ervan kunnen profiteren.

Onderweg sluiten zich geweldige mensen aan die de missie ook een warm hart dragen. Zij versterken de toegevoegde waarde.

En nu is er Fundingteam, het platform voor elke ondernemer.

Direct starten

€178.200

funding opgehaald

Een beweging van ondernemers

Het rechtstreeks online lenen van meerdere investeerders noemen we inmiddels de Fundingteam methodiek. Duizenden ondernemers gingen je succesvol voor in deze methodiek. Financieringen van €25.000 tot meer dan €1 mio worden ermee gerealiseerd.

Fundingteam informeert vele duizenden ondernemers over de Fundingteam Methodiek. Het Fundingteam platform groeit naar duizend gebruikers. Steeds meer ondernemers sluiten zich aan.

Zo ontstaat een community van Fundingteam ondernemers. Een beweging van ondernemers die zien dat ze niet meer afhankelijk zijn van de goedkeuring van banken, dure kredietverleners of crowdfundingplatformen. Een beweging van de ondernemers die elkaar helpen en ondersteunen.

Op het Fundingteam platform wordt deze community gefaciliteerd.

Direct starten

€235.800

funding opgehaald

Hoe zakelijk ben jij?

Wat wordt jouw verhaal?

Je hebt nu het verhaal van Fundingteam ontdekt. Maar het draait vanzelfsprekend allemaal om jou. Wat wordt jouw verhaal?

Zoek jij financiering voor je plannen en groei? Herken je ook het probleem waarmee tot 98% van de ondernemers mee kampt?

Dan staan dezelfde obstakels ook jouw potentieel en kansen in de weg. Jij staat voor de keuze.

Niets doen. Nog jaren financieel blijven watertrappelen zonder echte vooruitgang. Intussen loop jij je kansen mis. Met alle risico’s van dien.

Of de uitdaging aangaan en tijdig je kansen pakken. Overwin de drempel en jezelf. Kies voor de kortste weg naar groei, succes en voor het ondernemen.

Dan wordt het Fundingteam verhaal ook jouw verhaal. Het succes van Fundingteam wordt jouw succes.

Direct starten

Ons supportteam staat voor je klaar

Fundingteam beschikt over een supportteam van bevlogen mensen.

Het team staat dagelijks klaar om elke ondernemer te informeren en te ondersteunen. Zo raakt iedere ondernemer snel thuis in de ongekende mogelijkheden van de Fundingteam methode en het Fundingteam platform. Samen bouwen aan succes.

Heb je vragen? Dat horen we graag. Bel ons, mail ons, chat met ons, bezoek ons. We proberen je zo snel mogelijk verder te helpen. Fundingteam is er voor jou.

Contact

Wat vinden andere ondernemers van Fundingteam?

Marcel

Hert Bier

“Wij hebben de ambitie om het leven leuker te maken daarom kan ik iedere mede-ondernemer met ambitie Fundingteam aanraden als je financiering zoekt.”


Luuk

Klompenfabriek Traa

“Fundingteam is een hele moderne manier van geld ophalen. Je doet het op je eigen manier, met je eigen verhaal, met je eigen platform en Fundingteam levert de tools”.


Julius

Supersola

“Het is geweldig, mijn investeerders zijn nu ook mijn klanten, fans en ambassadeurs geworden.”


Wat gebruikers zeggen

Een gebruiker vertelt

Neem de fiets

Eén van de gebruikers vergelijkt Fundingteam met de fiets.

“Veel ondernemers zijn financieel aan het wandelen. Hoe snel je ook loopt, anderen gaan je voorbij. De één accepteert het maximale wandeltempo. De ander wil toch echt sneller vooruit.

Nu is het voor elke ondernemer mogelijk om de fiets te nemen. Je haalt anderen in en je voorsprong groeit. In dezelfde tijd en met dezelfde energie kom je met elke trap veel verder.

Ik zie Fundingteam als die fiets. De Fundingteam methodiek heeft ervoor gezorgd dat ik over voldoende werkkapitaal beschik. Ook als ik groei, groeit het werkkapitaal met me mee. Dit geeft mij meer voldoening en plezier.”

Wij kunnen ons wel vinden met de fiets vergelijking van deze gebruiker. Met Fundingteam gaat niet ineens alles vanzelf. Je moet er nog steeds wat voor doen maar in dezelfde tijd en met dezelfde energie kom je met Fundingteam verder dan zonder, veel verder.

Dus wil je echt vooruit? Neem de fiets … uuhh Fundingteam.

Doe de sneltest

Doe de sneltest en ontdek hoe snel jij je plannen gefinancierd kunt hebben met Fundingteam.

Waarom de sneltest invullen?

1. Jij ontvangt binnen 24 uur een gepersonaliseerde strategie om jouw bedrijfsplannen te financieren.

2. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen! Wij vertellen je het hele verhaal.

3. Plan na het zien van onze financiering’s methode een gratis adviesgesprek in met een van onze coaches.

4. Zie meerdere case’s hoe wij samen met bedrijven succes hebben behaald!

Zelf obligaties plaatsen bij investeerders

Per maand steeds meer investeerders.
Hoe langer je zaait, hoe meer je oogst.

Rendabel & flexibel

Lage kosten, hoge opbrengst

Je investering bedraagt slechts een eenmalige set-up fee vanaf €495 en een abonnement vanaf €25 per maand (bedragen excl. BTW). Je kunt altijd het abonnement pauzeren en weer hervatten.

Voor de kosten hoef je het niet te laten.
Of je nu €25.000 of €5 mio. wil financieren.

Je beste investering ooit, rendabel & flexibel. Waarom zou jij je financiering nog langer mislopen?

Tarieven

Zet geld aan het werk

Ondernemend investeren

Of je nu geld hebt verdiend of je wilt een extra pensioenreserve en appeltje voor de dorst opbouwen, het is altijd de juiste tijd om je geld voor jou aan het werk te zetten.

Maar hoe blijf je de inflatie voor?

Dat kan nu door ondernemend te investeren met Fundingteam.

Fundingteam is innovatief en biedt de ondernemer een passende oplossing om groei te financieren. Een succes. Om meer ondernemers te helpen biedt Fundingteam vanaf 1 januari 2024 rente-obligaties aan.

Meer dan een goed rendement, gedekt met meer dan 100% aan geldstromen uit abonnementen. Een gezonde en ondernemende investering en een appeltje voor de dorst.