Wat gebruikers zeggen

Welkom in de community van gebruikers

Fundingteam groeit uit tot een community van ondernemers. Bekijk hieronder de video’s van enkele van deze vele ondernemers.

Wat deze ondernemers met elkaar delen is hun ambitie om kansen te benutten en te groeien. Fundingteam wijst hen de weg en biedt het platform dat hen helpt om deze groei te financieren.

Ook jij bent welkom in de Fundingteam community van succesvolle groei-ondernemers. Leer van ervaring en kennis, deel ervaring en kennis.

Ondernemer Luuk Traa

De jonge ondernemer Luuk Traa is de 4e generatie die echt houten klompen produceert. Grootvader Janus was al handklompenmaker en vader Wim heeft het gehele proces geautomatiseerd. Tot op de dag van vandaag worden nog steeds dagelijks authentieke Brabantse klompen geproduceerd.

Maar de ambitie van Luuk gaat verder. Luuk levert inmiddels zijn distributienet van souvenirwinkels in het hele land tot events zoals de Keukenhof, een uitgebreid assortiment van souvenirs.

Luuk zocht €100.000 en realiseerde in korte tijd €110.000 aan financiering. Inmiddels heeft Luuk een netwerk van investeerders opgebouwd die een veelvoud financiert.

Klik hier voor de fundingpage van klompenfabriek Traa
Hert Bier: Het beste bier van de Veluwe

Hert Bier is een van de eerste gebruikers van de tools van Fundingteam. Ooit gestart als lokale brouwerij opgericht door 4 vrienden. Nu uitgegroeid tot een speler van formaat.

Hert Bier is begonnen met een doel van €250.000 aan financiering. Inmiddels is er een werkkapitaal gerealiseerd van meer dan €1.250.000.

Naast deze financiering zijn er contacten ontstaan, via de door Fundingteam geleverde fundingwebsite, met grote investeerders die parallel hebben geïnvesteerd.

Klik hier voor de fundingpage van Hert Bier
Snew: Circulaire telecom en IT met een sociaal hart

Iets wat nog waarde heeft, laat Snew niet verloren gaan. Snew geeft zakelijke IT en telecom een tweede leven. Telefooncentrales houden zij aan de praat, ook lang nadat de producent gestopt is met ondersteunen. Snew gelooft dat refurbishen beter voor het milieu is dan recyclen. En het is ook nog eens goedkoper dan vervangen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geven zij een tweede kans omdat ook hun waarde niet verloren mag gaan.

Snew ging voor €100.000 en realiseerde ook ruim €100.000 aan financiering.

Klik hier voor de website van Snew
Loop een stukje op met Loopend Vuurtje

Loopend Vuurtje organiseert groepswandelreizen in Europa.
Kenmerkend voor deze wandelreizen zijn : kleine groepen, deskundige, toegewijde reisleiding en tevreden reizigers die vaak meerdere keren mee gaan.

Groeien in het aanbod van reizen vergt een voorfinanciering voordat klanten de reizen ook daadwerkelijk kunnen boeken en afnemen. Ook is de oud-eigenaar afgelost.

Lopend Vuurtje ging voor €230.000 aan financiering. Na het bereiken van dit eerste doelbedrag binnen 6 weken is inmiddels een financiering van meer dan €450.000 gerealiseerd. Een groei die eerst een onbereikbare droom leek, is nu realiteit.

Klik hier voor de fundingpage van Loopend Vuurtje
Bundles: De beste spullen als een service

Bundles is een bedrijf dat huishoudelijke apparaten aanbiedt op basis van een abonnement. Opgericht in 2014 door Marcel Peters en Wouter Buijze. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van een duurzame en gemakkelijke manier voor klanten om toegang te krijgen tot huishoudelijke apparaten zonder directe aankoop.

Het bedrijfsmodel van Bundles draait om het concept van abonnementsdiensten voor huishoudelijke apparaten. Deze innovatieve aanpak stelt klanten in staat apparaten te gebruiken zonder de noodzaak van een grote vooruitbetaling, wat aansluit bij de moderne consumentenvoorkeur voor flexibiliteit en duurzaamheid. Het bedrijf is actief geweest in het verkrijgen van durfkapitaal om zijn operaties en groei te ondersteunen.

De zakelijke aanpak van Bundles en het unieke abonnementsmodel voor huishoudelijke apparaten hebben het gepositioneerd als een innovatieve speler op de markt voor huishoudelijke apparaten. Deze aanpak biedt niet alleen gemak voor klanten, maar bevordert ook een duurzame manier om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van huishoudelijke apparaten, wat steeds belangrijker wordt in de hedendaagse milieubewuste consumentenmarkt.

Bundles heeft inmiddels via de Fundingteam Methodiek ruim €1.000.000 aan financiering gerealiseerd. Onder meer via diverse obligatieleningen en converteerbare leningen.

Klik hier voor de website van Bundles