Ondernemend beleggen met een vaste rente van 5% tot 9%

Fundingteam is het platform dat speciaal gebouwd is voor rechtstreekse en onafhankelijke crowdfunding van ondernemers. Een succes. We groeien snel naar 1.000 gebruikers en meer. In dit platform kun je nu beleggen. Ontdek op deze pagina hoe dit werkt en wat jouw voordeel is.

 

VUL HET FORMULIER IN EN JE ONTVANGT ONZE BROCHURE

Wil je meedoen met deze beweging?

Stap 1: Hoeveel geld staat er bij jou stil?

Stap 2: Kies je looptijd

Als je het aan het werk zet is jouw jaarlijkse rente:

op een looptijd van met een rente van

Door ondernemers voor ondernemers

Een funding-platform dat werkt

Enkele ondernemers steken in 2020 de koppen bij elkaar. Zij hebben de passie om voor honderdduizenden ondernemers online een financieringsoplossing te bieden.

Zij schetsen in 2020 een online alles-in-één oplossing. In 2021 wordt er een eerste prototype getest. De eerste gebruikers worden direct al succesvol gefinancierd.

Deze ervaringen dragen in 2022 bij aan het verder ontwikkelen van het platform. De testgroep van ondernemers die zich zo financieren, groeit gestaag.

In 2023 staat de schaalbaarheid centraal zodat zo veel mogelijk ondernemers ervan kunnen profiteren tegen scherpe tarieven.

En nu (2024) is er Fundingteam, het funding-platform voor iedere ondernemer, dat werkt.

Meer dan een platform

Een beweging van ondernemers

Fundingteam informeert maandelijks vele duizenden ondernemers over onafhankelijke crowdfunding. Dit doen we vrijblijvend. Wil de ondernemer verder geholpen worden dan is er het Fundingteam platform.

Fundingteam is meer dan een platform. Het is een beweging. Zonder banken of tussenpersonen rechtstreeks je bedrijf financieren.

Steeds meer ondernemers sluiten zich aan en betalen een voordelig maandtarief. Deze gespreide cashflow van maandabonnementen biedt de harde zekerheid voor een mooie rente.

Doe je mee met deze beweging?

Vul het formulier in en je ontvangt onze brochure

Wil je meedoen met deze beweging?

Investeer je €2.500 of meer dan ontvang je 1% extra. Investeer je €10.000 of meer komt hier nog eens 1% bij. Je kunt aangeven of je de rente en aflossing herinvesteert (rente over rente) of maandelijks laat uitbetalen. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend de brochure met mogelijkheden, voorwaarden en toelichting.

Beleggen in Fundingteam betekent:

  • gespreid beleggen
  • een vaste rente
  • vanaf €250