Je wilt weten wat obligaties kunnen betekenen voor jouw bedrijf?

De white paper ‘Obligaties en MKB’ gaat in op de rol van obligaties bij bedrijfsfinanciering. De rol van obligaties bij de financiering van bedrijven wordt groter. Wat zijn de voor- en nadelen van het uitgeven van obligaties? Waarom zou je obligaties in eigen beheer willen uitgeven? En, mag dat? Alle antwoorden op jouw vragen worden hier in behandeld.

Laat je gegevens achter!

Laat je gegevens achter en we sturen je gratis deel 1 van de White paper ‘Obligaties en MKB’. Als je je nu meteen aanmeld ontvang je ook de vervolg white papers (5 delen) van ‘Obligaties en MKB’ in de komende dagen.

Deel 1: Wat is een obligatie? Waarom zijn obligaties als financieringsmethode voor het MKB van belang?

Deel 2: Hoe jij als ondernemers zelf obligaties kan gaan uitgeven. Mag dat? Wat is het wettelijk kader? Wat zijn de kosten?

Deel 3: Hoe elke ondernemer eigen bedrijfsobligaties kan uitgeven op eigen voorwaarden, snel, kwalitatief, binnen de wet en betaalbaar voor vrijwel elke ondernemer.

Deel 4: In deze whitepaper geven vijf gebruikers van Fundingteam aan waarom ze eigen bedrijfsobligaties uitgeven via Fundingteam.

Deel 5: In deze whitepaper beschrijven we wat je kunt doen om te starten met het uitgeven van eigen bedrijfsobligaties via Fundingteam.

De voordelen van het uitgeven van eigen bedrijfsobligaties

Het uitgeven van bedrijfsobligaties kan verschillende voordelen bieden voor MKB, startup en scaleup bedrijven. Deze voordelen zijn onder andere:

Toegang tot geld: Bedrijfsobligaties kunnen een alternatieve financieringsbron zijn voor je bedrijf als je niet in aanmerking komt voor bankfinanciering of andere vormen van externe financiering

Flexibiliteit: Jouw eigen bedrijfsobligaties bieden meer flexibiliteit in de looptijd, rente en aflossingsschema’s dan andere traditionele leningen.

Relatie met investeerders: Door het uitgeven van eigen bedrijfsobligaties bouw je een directe relatie op met jouw investeerders, wat leidt tot een grote betrokkenheid bij het bedrijf.

Je bepaalt zelf de voorwaarden: als ondernemer bepaal je zelf de voorwaarden van jouw obligaties en ben je dus volledig onafhankelijk van derden. Je bepaalt zelf de rente, aankoopprijs, looptijd, methode van aflossing en, als je daarvoor kiest, eventuele borgstellingen, hypotheek- of pandrechten.

Let op: Wij zijn geen bank, crowdfundingplatform of kredietinstelling. Ontdek hoe Fundingteam-software jou kan helpen om zelf jouw eigen obligatielening te realiseren.
+750 geregistreerde gebruikers
Gemiddeld per geactiveerde campagne €50.000-€250.000 (maximaal €5mio)
Gemiddeld 40 investeerders per campagne
Gemiddeld investering €2.567 per investeerder

Met Fundingteam beschik je over

De Fundingteam Financieringsformule (dat is het succesvol zelfstandig en rechtstreeks online lenen van meerdere investeerders.

Je professionele leningsvoorwaarden en brochure

Je funding-website waarop investeerders kunnen investeren.

Jouw investeerders beschikken 24×7 over een online overzicht met investering, rente en aflossing

Het berekenen en voldoen van de rente en aflossing is geregeld met één druk op de knop

Het geheim van FundingTeam?

Zoeken naar die éne grote investeerder is zoeken naar een speld in een hooiberg. Het is als vis vangen met je blote handen. Erg moeilijk. FundingTeam is dan de oplossing. Met FundingTeam beschik je over het digitale gereedschap om succesvol meerdere investeerders aan te trekken en aan je te binden. Voor financiering van €25.000 tot meer dan €5 mio.

Bij ons ben je welkom, ook als de bank ‘nee’ zegt

Wist je dat tot 98% van alle beoordeelde aanvragen van ondernemers door banken, crowdfundingplatformen maar ook grote investeerders worden afgewezen? Noem het hoe je wilt. Achter het net vissen of het vissen in de verkeerde vijver. Dit moet anders, vindt Fundingteam. Want vaak hebben juist deze ondernemers uitstekende bedrijfsplannen.

Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring

Deze website maakt geen onderdeel uit van Google, Facebook of Linkedin. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Google, Facebook of Linkedin, Facebook of Linkedin.

Stationsplein 45, Rotterdam, Nederland