De uitslag van jouw sneltest is onderweg, kijk goed in je mail!

Mocht je enthousiast zijn geworden dan kan je direct een gratis advies gesprek inplannen met een van onze funding experts.

Plan een gratis adviesgesprek in

FundingTeam biedt je een gratis adviesgesprek aan om jou een duw in de goeie richting te geven met het behalen van je bedrijfsdoelen. Wat gaan we bespreken:

  • Professionele kijk op jou situatie.
  • Hoe onze online tools en strategieën jouw bedrijf kunnen helpen aan een financiering.
  • Een gameplan hoe snel jij je financiering rond kan hebben.

 

Nu ook voor MKB, startup en scale-up bedrijven.

De voordelen van obligatieleningen

zijn onder andere:

Toegang tot geld: Obligatieleningen kunnen de alternatieve financieringsbron zijn voor je bedrijf als je onafhankelijk wil zijn van een bank of andere vormen van externe financiering.

Flexibiliteit: Je eigen bedrijfsobligatieleningen bieden jou meer flexibiliteit in de looptijd, rente en aflossingsschema’s dan andere traditionele leningen.

Relatie met investeerders: Door het uitgeven van eigen bedrijfsobligaties bouw je een directe relatie op met jouw investeerders, wat leidt tot een grote betrokkenheid bij het bedrijf.

Je bepaalt zelf de voorwaarden: als ondernemer bepaal je zelf onafhankelijk de voorwaarden van jouw obligatielening zoals: de rente, aankoopprijs, looptijd, methode van aflossing en, als je daarvoor kiest, eventuele borgstellingen, hypotheek- of pandrechten.

Let op: Fundingteam is geen bank, crowdfundingplatform of kredietinstelling.

De Fundingteam online software helpt jou om zelf jouw eigen obligatielening sneller en eenvoudiger te realiseren.

Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring
Deze website maakt geen onderdeel uit van Google, Facebook of Linkedin. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Google, Facebook of Linkedin, Facebook of Linkedin.
© 2023 FundingTeam
Stationsplein 45,
Rotterdam, Nederland