Hoe Fundingteam werkt en 9 redenen om Fundingteam te kiezen

Hoe doe je dat?

Meerdere investeerders

Fundingteam is een online platform speciaal gebouwd voor ondernemers die open staan voor financiering door meerdere investeerders. Je hebt geen bank, crowdfundingplatform of grote investeerder meer nodig, die je financieringsaanvraag afwijzen. Je kunt het nu zelf.

Wat Fundingteam uniek en succesvol maakt is de beproefde online financieringsstrategie die meerdere potentiële investeerders in de markt rechtstreeks leidt naar het investeren in jouw bedrijf. Hoe werkt dit?

De lening

Met Fundingteam stel jij je eigen obligatielening samen. Een obligatielening is een gewone lening maar verdeeld in eenheden ofwel obligaties met dezelfde voorwaarden zoals het rentepercentage en je aflossingsschema. Dankzij deze obligatielening is er duidelijkheid en kunnen meerdere investeerders deelnemen op verschillende instapdata.

De funding-funnel

Wat Fundingteam uniek maakt is dat je met Fundingteam beschikt over beproefde Fundingteam-funnels, een marketing en sales strategie om je obligaties succesvol te promoten en te verkopen aan meerdere investeerders.

Een funnel is het hele traject dat de investeerder aflegt vanaf het moment dat die onbekend is met je bedrijf en je plan, tot het investeren. De funnel kan betekenen de inzet van media, social media, PR, brochures, landingspagina’s, mail, video, Fundingteam website, persoonlijke bereikbaarheid en meer.

Met Fundingteam regel jij de hele funnel in. Je doet dit vanachter je scherm, online, wanneer het jou uitkomt.

De financiering

Je ontvangt elke investering rechtstreeks van de investeerder op je eigen bankrekening. Je bouwt een netwerk op en onderhoud met Fundingteam online contact met elke investeerder. Zodra je een vervolglening wil plaatsen kun je ook weer direct bij deze groep terecht.

Bij elke stap word je op het Fundingteam platform ondersteunt. Zo kun jij met succes groeien en met plezier ondernemen.

Waarom Fundingteam?